Ons familiebedrijf

Wie we zijn en hoe het is begonnen: Henk en Riky Hutten zijn in de zeventiger jaren in Tilburg begonnen met hun Harley Davidson motorzaak. In 1982 zijn ze verhuisd naar Hilvarenbeek waar de zaak H.D Hutten Motoren echt begon te groeien. In 2000 bouwden zij hiervoor in Esbeek een groter pand. Het drukke bedrijf liet weinig vrije tijd over en daarom werd in 2005 de zaak verkocht en het pand verhuurd aan de nieuwe eigenaar. In oktober 2017 is dit bedrijf verhuisd en daarmee kwam het pand weer vrij. Een enorme kans voor de enigste dochter om de familietraditie voort te zetten door De Firma Motors op te starten. Nu (iets) minder eigenwijs en met een ouder gezin, was de tijd hiervoor rijp. Met veel veel plezier zijn we daarom in het voorjaar van 2018 gestart met ons familiebedrijf. Helemaal vanaf nul met een kale betonvloer. Inmiddels weer uitgerust met een compleet nieuw machinepark en een super sterk team.

We werken met veel plezier aan een bedrijf waar je naar toe wilt komen voor het optimaliseren van jouw motorbeleving!

Ruim 45 jaar ervaring

Een leven lang sleutelen aan motoren zorgt voor een schat aan ervaringen. Deze worden overgedragen van vader op dochter, maar jij bent ook welkom om er gebruik van te maken.

Voor in de wieg gelegd

Vernoemd worden naar HET motormerk als H endrik D erk of geboren worden in een zijspan. Olie zit ons in het bloed. We hebben grote passie voor uitzonderlijk vakwerk. Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten.

Ervaring in ontzorgen

Ruim 18 jaar ervaring als ondernemer in het organiseren van projecten en evenementen. Goed luisteren naar wensen zorgt voor het juiste maatwerk.