BEL ONS: 013-303 22 99       Mail ONS: info@DEFIRMAMOTORS.NL

EXRTRA SERVICE WEKEN

Winterstalling, reparatie, onderhoud of revisie nodig?

Maak gebruik van de extra service weken! Tijdens deze weken komen we je Harley Davidson gratis ophalen! We zorgen ervoor dat hij voor het nieuwe seizoen weer keurig voor je klaar staat.

Extra service weken:

Week 46 & 47 > Regio Antwerpen en Belgische Kempen

Week 48 & 49 > Regio Rotterdam en Breda

Week 50 & 51 > Regio Utrecht en Den Bosch

Week 3 & 4 > Regio Eindhoven en Tilburg


STERK IN REPARATIES & REVISIES

Reparaties en revisies zijn de ruggengraat van ons familiebedrijf.

Dit is hetgeen we het allerleukste vinden om te doen en waar we goed in zijn. We zijn gespecialiseerd in Harley Davidsons, van voor de oorlog tot net buiten de dealergarantie.

We hebben ruim 45 jaar ervaring in huis en een gloednieuw machinepark. Met kundige handen en een oog voor precisie, zorgen we met plezier voor het onderhoud, reparatie of revisie van jouw kostbare tweewieler.


Maatwerk is geen enkel probleem, daar zijn de machines en kennis voor aanwezig.

Interesse in het (gedeeltelijk) laten verbouwen of customizen van jouw motor? Kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken. Die zijn er genoeg, want eigenlijk kan alles... Mooi toch?


Ben je zelf aan het sleutelen? Bij ons kun je ook terecht om een keer te sparren over jouw project, voor nieuwe onderdelen uit vooraad en gebruikte onderdelen en accessoires. Zelfs het gebruik van een ingerichte doe het zelf hoek met brug is mogelijk.