BEL ONS: 013-303 22 99       Mail ONS: info@DEFIRMAMOTORS.NL

OP DE BRUG MET ....

Bij De Firma Motors is er een volledig ingerichte werkruimte met brug waar je zelf aan je motor kunt sleutelen. Er worden ook regelmatig grotere projecten uitgevoerd door liefhebbers. Deze kun je natuurlijk life volgen bij de firma, maar ook via deze blog.

Hans Bax. Deel 2

Vorige week was mijn panhead blok klaar.

Paul had er mooie dikke S&S pakkingen ingezet. Ook het dikke vilt verwijderd omdat het misschien in de weg zou kunnen zitten.

Het blok ging er weer makkelijker dan ik dacht. Iedereen is geïnteresseerd en wil helpen. Olieleidingen weer aangesloten. Stroom en gaskabel ook. Daarna de voetsteunen en rempotje. De hele rechterkant was weer af.

Vandaag de primaire kast erop. De startmotor monteren was moelijk. Je zit te prutsen om onder de olietank te werken. Mijn Harley zou ik nog een keer moeten bouwen om er beter bij te kunnen...

Het was druk in de winkel. Dus dan is het beter om geen haast te hebben. Martje en vooral Henk druk in de weer. Henk heb ik nodig voor hoe vast het moet en ik leer veel. Maar de koffie is lekker en er valt altijd wat te kletsen.

Gezelligheid kent geen tijd...