WINTERSTALLING

Speciaal voor onze klanten (en toekomstige klanten) bieden wij veilige, verwarmde winterstalling met accuservice voor maar € 19,50 per maand.

Klinkt goed toch?!

Ben je nog geen klant? Dan is dit misschien het moment om bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt of uitgestelde reparatie te combineren met de stalling. Dan staat jouw motor straks weer helemaal startklaar voor het nieuwe seizoen! 

Wat houdt winterstalling in? Jouw trouwe tweewieler wordt bij ons in de zaak gestald. Eens per 4 weken wordt de accu opgeladen. Hiervoor moet hij wel voorzien zijn van een snellaadaansluiting. Dit hebben de meeste Harleys al, maar mocht jouw motor dat niet hebben, dan kunnen wij dat voor je doen. Daarnaast moet er aan de benzine ook antibederf toegevoegd worden. Ook dit kunnen we voor je verzorgen.  Je kunt je motor brengen wanneer het jou uitkomt. Om de motor op te halen is het handig als je vooraf even belt zodat we je motor netjes klaar kunnen zetten. Heb je een reparatie of onderhoud uit laten voeren? Deze wordt pas verrekend wanneer je jouw motor op komt halen uit de stalling. Net zo handig.

 

CONTACT

De Firma Motors
Esbeekseweg 10A
5085 EB Esbeek
Noord-Brabant, Nederland

0031 (0)13 - 303 22 99

info@DeFirmaMotors.nl